Rooster
Hygiëne/COVID-19 protocol
Tarieven
Onze relaxprijzen/basistarieven worden tijdens uw bezoek of voorafgaand telefonisch, via email of (binnenkort) tijdens een chatsessie aan u medegedeeld. In overleg met de zelfstandig werkende dames worden er bij een trio ( 2 dames) kortingen aangeboden op de kamerhuur.

Alle prijzen zijn op basis van safe-seks. Intiem vrijen zoals zoenen en/of tongzoenen zijn in overleg met de dame en altijd bij wederzijdse klik. Voor extra services en of specialiteiten kunnen de meisjes contant een bijbetaling vragen. 

Alle prijzen zijn inclusief kamerhuur en dienen vooruit contant betaald te worden.

Tevens kunt u bij ons pinnen, alle bedragen worden discreet op een andere bedrijfsnaam afgeschreven. Wij accepteren ook alle gangbare creditcards, die op dezelfde wijze discreet op een andere bedrijfsnaam worden afgeschreven. Wel dient u rekening te houden dat bij betaling met een creditcard over het totale bestedingsbedrag een kleine toeslag kan worden berekend.

© 2020 Rendez-Vous Prive
WELKOM TERUG ! WIJ GAAN WEER OPEN 19 MEI !De rijksoverheid  heeft aangegeven de corona maatregelen te versoepelen en wij weer mogen openen op woensdag 19 mei 2021 om 11.00 uur ! 

Ter bescherming van iedere aanwezige en/of bezoeker hebben we naast  
het hygiëneprotocol van het RIVM een coronaprotocol toegevoegd. (zie banner)
Klik verder op onze website voor meer info over de dames en hun aanwezigheid.

Voor afspraken of andere info kunt u ons bellen op tel.nr.: 0162-688084
Of stuur een email naar : [email protected] Hygiëne/COVID-19 protocol
Marsha
Eigenaresse